top of page

Mødelokaler

Mødelokaler i hjertet af Aarhus

Hos Hotel Faber er 'billig' lig med kvalitet!

Vi mener sagtens, at et møde eller kursus kan klares både billigt og godt. Derfor holder vi vores priser helt i bund, og vi står for det praktiske, så du og dine mødedeltagere får mest muligt ud af mødet - uden risiko for sultne maver og tomme kaffekopper. Ved siden af de to pakkeløsninger på mødelokaler er der mulighed for tillægsvalg og -rabatter, der er værd at se nærmere på, når mødet hos Hotel Faber skal planlægges.

Det kan du se nærmere på herunder.

Op til 30 personer

Hotel Faber tilbyder mødelokaler med plads til max 30 personer, afhængig af den ønskede bordopstilling

God forplejning efter behov

Med mulighed for halv- og heldagsmøde kan morgenmad, frokost og kage bestilles til møder og kurser. Kaffe, te og vand er inkluderet i lokalelejen. Det er desuden muligt at tilvælge sodavand til frokosten.

Rabat på overnatning

Når du booker mødelokaler hos Hotel Faber, har du og dine mødedeltagere mulighed for billig overnatning i vores lyse værelser eller hotellejligheder i Århus midtby.

Akustik

Hotel Faber er bygget med stor hensyntagen til lyd og støjgener. Derfor er hele bygningen og mødelokalerne lydisolerede med lyddæmpende tæpper og vinduer.

Parkering lige ved døren 

Booker du lokaler til møde eller kursus hos Hotel Faber, er det muligt at parkere lige ved døren i midten af Århus. Ved siden af hotellet er der betalingsparkering, og hos hotellet kan der i formiddagstimerne lejes parkering til mødedeltagere.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbud på dit næste møde

    Tak for din besked!

    Galleri

    bottom of page