Hotelværelser og -lejligheder i Aarhus

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Vi passer på din emailadresse. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.

... beliggende i hjertet af Aarhus

Hotel Faber i Aarhus centrum er et nyt og moderne hotel, som danner rammen om et dejligt ophold i smilets by. Uanset om du er på ferie med familien eller i byen pga. forretninger, vil vi hos Hotel Faber gøre alt, hvad vi kan, for at give dig et godt ophold i byen. Vores værelser og lejligheder er indrettet med nyt interiør og køkken med køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn.

Med den bedste beliggenhed i Aarhus city, er der noget at finde for enhver smag lige uden for døren til hotellet. Om det er moderne international kunst på ARoS, spændende forestillinger i Musikhuset, en historisk oplevelsestur i Den gamle by, eller en shoppetur, der står på skemaet, er det hele i gåafstand fra hotellet. Skal dagen sluttes af med en lækker kop kaffe, kan dettes findes langs åen i midtbyen, hvor cafeer og restauranter på bedste vis lokker med lækre retter og fristelser.

Hotel Faber tilbyder:

  • Byens flotteste hotellejligheder
  • Gode hotelværelser med køkken
  • Mødefaciliteter
  • Aflåst parkering
  • Møntvaskeri
  • 24 timers selv-check-in

Det er vores ønske, at hvert værelse eller lejlighed er komfortabel og praktisk brugbar, så det hurtigt bliver som dit andet hjem. Uanset om du vælger Hotel Faber som base for familieferien med fokus på oplevelser og hygge, eller til forretningsrejsen, hvor der også skal lidt arbejde fra hånden. Det ligger os meget på sinde, at du får muligheder frem for begrænsninger, når du lejer et værelse eller en lejlighed hos os. Derfor lægger vi på Hotel Faber vægt på kvalitet og funktionalitet, lige fra valg af hovedpude over check-in og internet hastighed, til standarden af vores møntvaskeri. Alt dette, uden at vores kvalitets værelser og lejligheder koster mere end et almindeligt hotelværelse.

Ønskes personlig betjening er receptionen åben alle hverdage 08:30 - 20:00

Book hotellejligheder i Aarhus Centrum Kontakt os for hotellejligheder i Aarhus C

Samme pris uanset om du booker direkte hos os eller via vores partnere. 

Hotel Faber - Eckersbergsgade 17 - 8000 Aarhus C - info@hotel-faber.dk - +45 70 26 70 11