Oplev Kong Arthur i Aarhus 2019

Book et kulturophold hos Hotel Faber

I 2017 præsenterede Det Kongelige Teater den medrivende fortælling om Røde Orm i de smukke omgivelser ved Moesgaard Museum. Nu vender de tilbage for endnu engang at puste liv i de fascinerende legender. Snyd ikke dig selv for denne unikke mulighed for at opleve Moesgaard skov og en helt fantastisk og eventyrlig stemning! 

Kulturophold for Familien

Pakken indeholder 2 overnatninger i moderne 3-værelses hotellejlighed med to soveværelser, fuldt udstyret køkken, stort badeværelse, TV og internet.

  • 2 x voksenbilletter i kategori A
  • 2 x ungebilletter i kategori A
  • 2 x overnatninger i 3-værelses lejlighed

Samlet pris: 4.999,-

Kulturophold for Parret

Pakken indeholder 2 overnatninger i moderne dobbeltværelse med med køkken og badeværelse, TV og internet.

  • 2 x voksenbilletter i kategori A
  • 2 x overnatninger i dobbeltværelse

Samlet pris: 2.599,-

Book opholdet på telefon 70 26 70 11 eller på email herunder

Oplev et eventyr for hele familien, når Kong Arthur indtager Moesgaard

I maj 2019 indtager legenden om KONG ARTHUR Moesgaard Museum med et spektakulært og medrivende actionbrag. I en fortælling om troldmænd, riddere og skønne dronninger, sætter de kolossale kulisser scenen for kampen mellem det gode og det onde under åben himmel.

Hver aften vil 3600 publikummer i alle aldre kunne opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med imponerende scenografi, vilde kostumer og mere end 200 medvirkende på scenen - herunder bl.a. skuespillere, heste, statister og meget mere, som vi spændt må vente på at få løftet sløret for ved premieren.

Instruktør Heinrich Christensen sætter i scene, dramatiker Jokum Rohde har skrevet manuskript, Palle Steen Christensen skaber scenografien og Ida Marie Ellekilde står for kostumer.

Forestillingen er en familieforestilling med imponerende scenografi, kostumer og kreativitet. Da forestillingen finder sted udendørs, skal der tages højde for vejret - varmt tøj, regntøj og eventuelt tæpper kan være nødvendigt. Læs mere praktisk information her

Bo midt i centrum - tæt på oplevelser for store og små

Med fantastisk beliggenhed ved Musikhuset, Kunstmuseet ARoS, og Den Gamle By er Hotel Faber en naturlig base, når Aarhus skal opleves. Med parkering lige ved døren og seværdigheder inden for gåafstand, inviterer vi dig til et ophold med plads til nye oplevelser, god mad, gåture og kulturelle seværdigheder. Kulturopholdet med 2 overnatninger giver jer god tid til både at nyde den storslåede forestilling ved Moesgaard samt opleve Aarhus bys mange seværdigheder og oplevelser.

Kontakt os

Adresse
Eckersbergsgade 17
8000 Aarhus C
Danmark
Rutevejledning
Telefon
+45 70 26 70 11
E-mail

Mandag 08:30-20:00
Tirsdag 08:30-20:00
Onsdag 08:30-20:00
Torsdag 08:30-20:00
Fredag 08:30-20:00

Parkering - ved hotellet og forestillingen

Det er muligt at parkere på hotellets åbne parkeringspladser for 80 kr. per døgn, eller i hotellets aflåste gård for 100 kr per døgn. Kontakt os gerne inden ankomst for at booke parkering, da der er et begrænset antal pladser. Det er desuden muligt at parkere på betalingsparkering omkring hotellet.

Ved Kong Arthur forestillingen kan der parkeres på gratis pladser ved Moesgaard Museum eller på forhåndsbookede pladser. Ved både gratis pladser og betalte pladser er det først-til-mølle-princippet, så hvis du vil være sikker på at kunne parkere nær forestillingen, skal du booke parkering på forhånd. Læs mere om mulighederne for parkering ved Moesgaard museum og forestillingspladsen her

Ved bestilling af familie- eller parpakken accepterer du følgende betingelser:

Købsbetingelser: Pakken købes direkte per mail eller telefon til Hotel Faber (info@hotel-faber.dk, 7026 7011). Der tages forbehold for udsolgte lejligheder, værelser samt billetter. Hotellet kan tilbyde alternative overnatningsmuligheder til samme pris, såfremt værelser er ledige. Agående billetter, kan der tilbydes alternative pladskategorier, såfremt kategori A er udsolgt. Dette er dog ikke en garanti. Bestil derfor gerne opholdet i god tid - og kontakt os gerne for ledige datoer.

Afbestilling af overnatning er ikke muligt. Købet er ikke-refunderbart. Afbestilling af teaterbilletter sker i henhold til Det Kongelige Teaters afbestillingspolitik (se mere på https://kglteater.dk/brug-teatret/i-teatret/ofte-stillede-sporgsmal/).