top of page

HOTEL FABER og Randers Regnskov 

Spar 20% på billetter til Randers Regnskov, når du booker dit ophold her på siden.

Hotel Fabers centrale placering i Aarhus C gør transporten til Randers Regnskov let som en leg. Hvad end der er tale om vinterferie, påskeferie, sommerferie eller bare en hyggelig udflugt, er Randers Regnskov det sikre valg for en underholdende og lærerig tur for folk i alle aldre. Lad Hotel Faber være den trygge base I vender hjem til, efter en dag brugt i selskab med krokodiller, fugle, aber og meget mere.

Rabat på ophold hotel faber aarhus c ferielejlighed
Randers regnskov ophold hotel aarhus billigt
Randers regnskov familie ferie skoleferie ophold.jpg
Randers regnskov efterårsferie påskeferie sommerferie vinterferie ophold rabat hotel.jpg
Randers regnskov familie ophold hotel aarhus c.jpg

Alle billeder vist på denne side er ejet af Randers Regnskov

Randers Regnskov

Kom helt tæt på farverige firben, flotte fugle og farlige fisk i Randers Regnskov, og lær om deres vigtige arbejde med at passe på naturen.

"Naturbevarelse er en af Randers Regnskovs vigtigste mærkesager, og vi har gennem årene gjort en mærkbar forskel for naturen – både lokalt og globalt. Blandt andet har Randers Regnskov opkøbt regnskov i Bigai, Ecuador, hvorved jaguarer, tapirer, kæmpebæltedyr og alle de andre dyr i området fortsat har et levested.

Regnskoven arbejder også lokalt med naturbevarelse og naturgenopretning i form af engagementet i Vorup Enge. Dette projekt går ud på at genskabe et værdifuldt engområde, at formidle om plante- og dyrelivet i sådan et område, samt at være med til at bevare nogle af de gamle danske husdyrracer, der gennem tiderne har afgræsset engene." - Randers Regnskov

bottom of page