hotel fabers tur til djurs sommerland

Tag i Djurs Sommerland med Hotel Faber

Hotel i hjertet af Aarhus Hotel i hjertet af Aarhus

Nyhed! - Bondegårdsland

Træd inden for i Bondegårdsland - et helt nyt temaland med 10 nye forlystelser for både store og små landmænd. Mærk suset i det frie fald fra vandtårnene eller flyv afsted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald, som ryster mælk til milkshake? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er to tønder land fyldt med sjove oplevelser for både børn og legesyge forældre. 

Hotel i hjertet af Aarhus

Hos Hotel Faber vil vi gerne give vores gæster den bedste oplevelse, når besøget i Aarhus skal planlægges. Derfor kan man, som gæst hos os, få billetter til Djurs Sommerland til gode priser. Sommerlandet ligger tre kvarters kørsel fra hotellet, og de sjove rutschebaner er hele turen værd! Hør mere om tilbuddet i receptionen, og læs mere om andre oplevelser for besøgende i Aarhus i vores mini-guide.

Verdensklasse-sjov for hele familien

Er I klar til spænding, fart og sjov for hele familien? Verdensklasse-leg venter i Nordens største sommerland med en af verdens bedste rutchebaner. Glæd jer til 8 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland, sjove legeområder og over 60 forlystelser for både store og små. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland blev kåret til Nordens bedste sommerland i 2014.

Danmarks største rutschebaner

Hold på skæg og træben, når Piraten – én af verdens bedste og sjoveste rutschebaner – suser derudaf fra 32 meters højde med 90 km/t. Forvent skumsprøjt i skægget og vind i hatten, når Skatteøen – Nordeuropas største water coaster – sender jer ud på søens dyb med 70 km/t i vild vandplask. Eller bliv skudt af sted på Juvelens seje ATV’er med op til 85 km/t på den længste rutschebanetur i Danmark.

Hotel i hjertet af Aarhus
book hotel online aarhus

3-værelses lejligheder fra 1899,-

Tag i Djurs Sommerland med Hotel Faber Tag i Djurs sommerland med Hotel Faber Tag i Djurs sommerland med Hotel Faber